Det er ikke altid let at finde en god tømrer. Men med den rette vejledning kan du finde en, der er både pålidelig og ærlig. Her er tre tips til at vælge en tømrer, som kan hjælpe dig med at komme i gang med din søgning

1) Få mere end ét tilbud

Nogle entreprenører kan være billigere, fordi de bruger materialer eller arbejdspraksis af lavere kvalitet. Du vil gerne sikre dig, at den entreprenør, du vælger, er fair med sin prisfastsættelse, mens han stadig leverer håndværk og materialer af høj kvalitet.

Når du skal finde et tilbud, så er det en god idé, at finde ud af hvilke entreprenører der er i dit lokalområde. Hvis du bor i Holstebro, kan du f.eks. finde en tømrer i Holstebro, hvor hvis du bor i Slagelse vil en tæt på der være at foretrække.

2) Spørg efter referencer

Det er ligegyldigt, hvor godt en person ser ud på papiret, det er vigtigt, hvad tidligere kunder siger om dem. Kom i kontakt med tidligere kunder, så du ved, hvilken slags oplevelse de havde af at arbejde med denne bestemte entreprenør.

I dag kan du også tjekke deres Facebook side, deres trustpilot og alle andre steder man kan give anmeldelser. Her kan du hurtigt danne et overblik over, hvad andre folk siger om dem.

3) Få det hele på kontrakt

Når du skal hyre en tømrer, så er det vigtigt, at du får det hele nedskrevet på en kontrakt. På kontrakten skal den fulde aftale stå, hvilke materialer der skal bruges, hvornår det skal stå færdigt, og hvad du skal betale for opgaven. Derudover skal der stå, hvad der sker hvis de ikke opretholder den aftalte deadline.

Med en nedskrevet kontrakt er du sikker på, at du har sagen under kontrol, hvis der pludselig kommer en tvist af den ene eller den anden art. Derudover kan en kontrakt være med til at skræmme de entreprenører væk, som ikke har rent mel i posen.