advertorial

Man får jo som regel at vide, at man skal fjerne så mange ting, som man kan, fra det eller de lokale(r), som det er, at der skal have en gulvafslibning.

Det er klart, at der er nogle ting, som man ikke kan eller bør fjerne, hvor man her kan nævne sådan noget som radiatorer, for det vil være alt for besværligt, hvis man skulle hen at af montere dem og sætte op igen.

Listerne i kanterne behøver man jo heller ikke fjerne; tværtimod kan man måske få gulvafsliberne til at afslibe dem for en også.

Det samme gælder med stikkontakter, som man heller ikke behøver at tage ud; det kan jo blive farligt at gøre det.

Nogle ting skal bare blive under en gulvafslibning

Er det svært at komme til et område med noget i lokalet, som man slet ikke kan fjerne, så bør man fortælle håndværkerne det, så de bedre kan komme til, og ellers må man dække området til på en anden måde, så man ikke kan se, at det ikke er blevet afslebet, og så må man gøre det, når man laver en større renovering af huset.

Hvis man har nogle lamper, der hænger fra loftet, så kan man binde dem højere op med en knude eller lignende i ledningen, så de ikke hænger for lavt, som håndværkerne kan ramme, mens de kigger ned på deres arbejde.

Der kan være nogle ting, som der sømmet fast i gulvet eller lokalet, og her må man gøre op med sig selv, om de ting er i vejen, eller om man gerne vil have afslebet området under disse, hvis det er for besværligt at fjerne de ting.

Som sagt kan man måske samle de ting til et tidspunkt, hvor man har fjernet alle ting i rummet i forbindelse med en større renovering, så man kan afslibe gulvet bedre.