advertorial

Som bygherre er det vigtigt at have god kontakt til pålidelige entreprenører. Det er entreprenørerne som sørger for at byggeriet kommer ordentligt på plads.

Dine entreprenører er vigtige brikker i spillet når dit bygge projekt skal forløbe efter planen og resultatet skal være snorlige. Og derfor bør du altid vælge dine underleverandører og entreprenører med stor omhu.

Hvem kan hjælpe med mit byggeprojekt i Frederikshavn?

Hvis du står for at skulle gennemføre et byggeri i Frederikshavn bør du vælge en lokal entreprenør. En entreprenør, som har residens tæt på projektet vil ikke skulle bruge så lang tid på transport. Og dermed reduceres din margin for forsinkelser og fejl ganske betragteligt.

Samtidig vil en lokal entreprenør, som har opereret i området i mange år, kende dette ud og ind. Kendskab til faktorer så som jordbunds forhold, eksisterende kloakering med videre er en stor fordel når det handler om eksempelvis nybyggeri. Og derfor bør du udvælge din entreprenør blandt lokale aktører.

Her kan du med stor fordel vælge HMU A/S. HMU A/S har siden 1991 assisteret ved projekter inden for bygge og anlæg, og er ikke uden grund et af de mest velrenommerede entreprenør firmaer i det nordjyske.

Hvordan kan HMU A/S hjælpe mig?

HMU A/S hjælper med alt fra tømrer, snedker og murer arbejde til fundament, kloakering og belægning. Du kan vælge at benytte dig af HMU A/S’ enkeltstående ydelser, eller du kan lade HMU A/S varetage total entreprise i forbindelse med dit byggeri.

HMU A/S sætter en stor ære i at løse en hver opgave til UG med kryds og slange – og at aflevere opgaven til tiden. Dit bygge eller anlægs projekt er med andre ord, i sikre og professionelle hænder hos HMU A/S.

Du kan læse eget mere om HMU A/S’ ydelser på virksomhedens hjemmeside hmu.dk