Dine vaner, muligheder og struktur er alfa omega, når du skal skabe arbejdsglæde for dig selv, og måske endnu vigtigere for dine kollegaer og dine teams. Derfor gælder det om altid at holde sine kompetencer og sin viden opdateret, så det er muligt at opnå en god intern struktur, hvor alle taler samme sprog. Det kan derfor være utroligt givende og godt givet ud at investere i et kursus, hvor dig og dine kollegaer sammen kan blive dygtigere til at håndtere de programmer som i sammen arbejder i hver eneste dag.    

Globalknowledge.com har siden deres dannelse i 1995 i North Carolina beskæftiget sig med teams på arbejdspladser og optimering af arbejdsprocesser. De har sæder i hele verden, hvor de har udviklet, uddannet og hjulpet adskillige arbejdspladser på vej til et godt og struktureret professionelt liv. Kurserne bookes let online og er sat sammen således, at dig og dit team får en god bund af teoretisk viden, samt masser af praktisk øvelser og erfaring.

Uanset hvad dine behov er har Globalknowledge et kursus, der kan tilføje noget nyt og givende til dit arbejdsliv. Optimer dit teams arbejdsproces med intern planlægning og struktur i kurset, Configuring Windows 10 eller kurset, Enabling Microsoft Teams for Collaboration. Sikker det teknologiske system med et kursus i almen computersikkerhed på kurset, Implementing Microsoft 365 Threat Protection eller få kompetencerne til at lokalisere og løse problemer og tekniske fejlslutninger i systemet med kurset, Office 365 Administration and Troubleshooting. Se office 365 kurserne her.

Et kursus fra Globalknowledge er altså en skøn investering for dig og dine kollegaer. Det gælder både i jeres nuværende arbejdsliv og i jeres fremtidige, da IT-kompetencer er utrolig efterspurgt og derfor fantastisk godt at kunne tilføje til CV’et. Globalknowledge er beliggende i Hvidovre på Sjælland og har også mulighed for at afholde kurset på dit arbejdes egen lokation.