Din kloak er noget af det ved din bolig, der bare skal fungere. Du kan ikke gå i længere tid og vente på, at den bliver repareret. Fungerer den ikke, kan du ikke komme af med dit spildevand, og det bliver meget hurtigt et problem for dig. Derfor er det vigtigt, at du har en kloakmester i nærheden, som du ved, at du kan ringe til, når du har problemer. Det skal helst både være en, der kan hjælpe dig nat og dag, så du ikke skal vente længere end højst nødvendigt med for eksempel at kunne gå på toilettet. 

Bor du i Skive, er det oplagt at finde en kloakmester i Skive eller omegn, der kan hjælpe dig. Det kan for eksempel være Poul Jensen Entreprenør. Han holder til i nærheden af byen Breum nord for Skive. Han kan derfor hurtigt være inde ved dig, når du har brug for det. Du kan læse mere om ham og hvilke former for kloakarbejde han udfører her

Nu har du heldigvis ikke kun brug for en kloakmester, når der er noget presserende galt med din kloak. Der kan også være mange andre situationer, hvor du kan få brug for en. Skal du for eksempel til at bygge hus eller sommerhus på en ubebygget grund, har du selvfølgelig også brug for, at bygningen bliver koblet til kloakken. Det kan du gøre ved at få en kloakmester til at hjælpe dig. Det er et stort arbejde, der skal klares, inden du kan begynde at bygge huset. Derfor er det vigtigt, at du har talt med en kloakmester helt fra start for at vide, hvornår han kan gå i gang med arbejdet. 

Har du nogle ældre kloakledninger på din grund, er det også vigtigt for dig, at du får skiftet dem ud, så der ikke kommer rotter op. Det kan en kloakmester også hjælpe dig med.