advertorial

Der er nogle mennesker, der kan lide overraskelser mere end andre, men langt de fleste kan lide at blive forkælet.

Hvis man så ikke er så meget for at få for meget opmærksomhed fra andre mennesker, når man får forkælelsen, så kan man jo netop sørge for at give udtryk for det, for det er ikke alle, der kan lide at blive stillet i spotlyset på den måde.

Hvis man så kender sådan en person eller ligefrem er sammen med vedkommende, så findes der en god slags forkælelse, som man kan give i den anledning: Et ophold på et gods, og hvorfor dog ikke gøre det til at være på Sonnerupgaard Gods?

Man behøver ikke præsentere det som en gave til vedkommende på fødselsdagen, hvor der også er andre gæster, for man kan gøre det ved siden af og så bare senere fortælle familie og venner, at man tager på det ophold.

Desuden behøver det jo ikke være i anledning af en fødselsdag, at man giver den type forkælelse.

Sonnerupgaard Gods

Man bliver aldrig træt af et ophold på Sonnerupgaard Gods

Man kan netop gøre det til en overraskelse, hvor man enten drysser det i doser med information med, hvad der skal ske, eller man kommer med en dækplan til, hvor man skal hen, og så kommer overraskelsen, når man ankommer!

Her skal man så bare lige gøre det klart, at vedkommende nok skal have mulighed for at pakke det rette tøj med videre, for der er ikke noget værre, end ikke at være forberedt forud.

Måske har man været her før, så begge parter glæder sig, fordi man havde det så sjovt sidst, eller man tager det som en oplevelse for første gang i livet, fordi man har hørt så meget godt om det fra andre.

Det kommer i hvert fald til at blive en uforglemmelig oplevelse!