advertorial

Går familiens ferie til Danmark denne sommer? Så bør I drage nytte af fiskeri i en eller flere af landets mange put and take søer.

Hvorfor fiske i put and take søer?

Måske synes du at put and take fiskeri lyder lidt kedeligt og uinspirerende. Det kan være at du hellere vil fiske fra kysten eller fra en rigtig fiskebåd, for at få lidt mere spænding ind i den nye hobby.

Men her skal du huske på, at put and take fiskeri er den mest familievenlige måde hvorpå du kan introducere de mindste til lystfiskeriets glæder. De put and take søer, som hører til diverse campingpladser og ferie centre rundt omkring i Danmark, er særdeles velegnede til at introducere selv små børn for fiskeri med fiskestænger, lodder, flåd og blink.

Denne form for put and take fiskeri er børnevenligt og sikkert – og du kan trygt lade dine børn more sig ved søens bred uden frygt for ulykker.

fiskeri

Put and take fiskeri med fangst garanti

Der ud over er der nærmest garanti for succes oplevelser når du og din familie fisker fra put and take søer. Ungerne vil være begejstrede over at få bid, og måske endda selv hive familiens aftensmad i land.

Du kan samtidig glæde dig over at børnene får masser af frisk luft, sollys, og spændende natur oplevelser. Og du vil med det rette fiskegrej selv kunne tage del i den hyggelige og morsomme aktivitet.

Hvor kan jeg finde udstyr til put and take fiskeri?

Hvis du ikke ønsker at bruge store summer på fiskegrej kan du med fordel handle online. Hos den danske forhandler af udstyr og tilbehør til fisker Fluer.dk finder du et stort og velassorteret udvalg af fiskegrej som ikke koster hvad der svarer til spidsen af en jetjager. Klik ind og se det hele på fluer.dk.