Sådan får du nemmest fjernet et træ i haven

Hvis man har et stort træ i sin have, så er det ikke bare sådan lige at få fjernet. Der skal gerne noget stort maskineri eller en ekspert til, for at man kan få opgaven klaret. Derudover er det ikke sådan lige at få fjernet træstammen, når træet er fældet. I dette indlæg giver vi dig nogle tips til, hvordan du kan gå til opgaven.

Hyr en professionel

Den meste sikre måde at få fældet et træ på, er ved at hyre en professionel. Det er mest sikkert, fordi de har ekspertisen og udstyret til at fælde træet, uden det vælter ned i dit hus, et skur eller andet, som vil være træls at skulle bygge op igen. Derudover er det ikke super dyrt, hvis du ender med at gå denne vej.

Sådan fjerner du træet efter

Når træet er væltet, så skal det fjernes, og en træstamme kan sagtens veje mange hundrede kilo. Hertil anbefaler vi, at du lejer en Manitou lift, som nemt og hurtigt kan spændes på de stammestykker du vil flytte, og herefter løfte dem væk fra grunden. En Manitou lift er en utrolig stærk maskine, som kan løfte ufatteligt mange kilo nemt og gnidningsfrit.

Vil du læse mere om hvad du kan med en Manitou lift, og evt. leje en med det samme, så anbefaler vi, at du besøger sabrolift her: https://www.sabrolift.dk/manitou-lifte

Lad det ikke være for længe

Når træet er fældet, så er det vigtigt, at du får det fjernet hurtigst muligt – Hvis du ikke får stammen fjernet fra din grund, så kan det hurtigt ødelægge jorden det ligger på. Det betyder, at hvis du har græs eller andet der vokser, der hvor det ligger, så vil det kunne rådne og give grimme plamager på din grund. Få det derfor fjernet så hurtigt du kan.