De fleste lån, som man optager nu om dage, er nogle, der bliver udbetalt til en konto, som man har valgt, at pengene skal overføres til, når man er blevet godkendt til dette lån.

Dette gælder både, om man er nede i banken rent fysisk for at bede om et løn, eller om man ansøger om det online på nettet.

Men man kan jo have brug for, at man skal have det lån udbetalt i kontanter enten hele lånet med det samme eller en del af det.

Man skal måske betale noget i kontanter, eller også er der en anden nødvendig grund til, at man skal bruge fysiske penge.

Så skal man lige tænke over, hvor mange penge man får udbetalt, hvordan man får dem udbetalt og i hvor mange portioner.

Der er jo begrænsninger på mange hæveautomater herhjemme, hvis man skal hæve penge, og det er jo meget smart, så man ikke går rundt med rigtig mange penge på en, som røvere kan fratage en.

Et kontant lån i kontanter i den rette størrelse

Skal du lave en betaling, så kan det nok godt svare sig at få lånet udbetalt i store sedler, og måske kan din bank gøre det i én omgang, hvis du skal bruge det hele nu, men der kan som nævnt være en stor risiko forbundet med at gøre det.

Derfor er det nok smartere, at man over flere perioder hæver pengene fra hæveautomater forskellige steder på forskellige tidspunkter, indtil man har det samlede beløb.

Så må man aftale, hvornår den betaling kan falde.

Det vil dog nok være dumt at få lånet udbetalt i små sedler og endda mønter, hvis der er tale om et stort lån, for det ville fylde meget og være tungt at bære.

Så bør man hellere veksle lånet mindre i portioner, når der er brug for det, hvis man nu partout skal bruge mønter.