editorial

Når det gælder tandpleje, tilbyder tandlægen en lang række muligheder, som kan gøre det lettere for dig at opretholde en fornuftig mundhygiejne. Du kan få en tandrensning og en undersøgelse af dine tænder og dit tandkød, få fjernet tandsten og plak, få lappet et hul med en plastfyldning, få fjernet visdomstænder, få ortodontisk behandling eller få bleget dine tænder.

Hvis du har brug for tandlægeydelser, er tandlægen den perfekte person at gå til. Han eller hun vil hjælpe dig med at forebygge tandsygdomme og -lidelser og vil give dine tænder og dit tandkød den bedst mulige pleje.

Hvordan vælger jeg den rette tandlæge?

Står du for at skulle vælge en tandlæge, skal du sikre dig, at du finder en, der er kvalificeret, og som du føler dig tryg ved. Du kan spørge din familie og venner om anbefalinger, eller du kan søge online efter tandlæger i dit område.

tandlæge

Når du har et par muligheder, kan du læse anmeldelser og finde ud af mere om hver enkelt tandlæge for at se, hvilken tandlæge der er den rette for dig. Og når du endelig vælger en tandlæge, skal du sørge for at bestille en tid, så du kan få den tandpleje, du har brug for.

Hvilke tjenester tilbyder tandlægen?

Hos tandlægen kan du få en tandrensning og en undersøgelse af dine tænder og dit tandkød. Hvis du har et hul, kan tandlægen lappe det med en plastfyldning. 

Andre tjenester omfatter ortodontisk behandling og tandblegning samt montering af kunstige kroner og isættelse af implantater, fjernelse af visdomstænder, rodbehandlinger og ortodontologi. Din tandlæge kan også henvise dig til en tandtekniker, som kan fremstille en del- eller helprotese, skulle du have behov for en sådan. Og endelig kan en tandlæge yde akut hjælp, skulle du have været ude for en ulykke eller på anden måde ødelagt en eller flere tænder.

Bestil tid til behandling hos din tandlæge i Silkeborg på ebdent.dk.